WIN Shoptegoed!Terug naar het overzicht

Maak kans op 2x€50 shoptegoed voor voorjaar- en zomer kinderkleding van mooie merken!

Mooie merkkleding met korting

Loods of stock verzorgt sample & stocksales door heel Nederland. Van 30 maart t/m 2 april staan zij met héél veel mooie kinderkleding in de VanZantenhal in Nieuw-Vennep.

Shop voor je kind mooie voorjaars- en zomerkleding van merken zoals Vingino, Cars, Indian Blue, Retour, Crush, Levv, Quapi met kortingen tot wel 50%!


Van baby tot tiener!

Je vindt in de VanZantenhal babykleding vanaf maat 50/56 en kinderkleding t/m maat 176. NIEUW: Er zijn nu ook heren maten voor de mannen en grote(re) tieners!

Gratis toegang

Klik door naar de website van de VanZantenhal om je gratis ticket te reserveren (alleen voor volwassenen, voor kinderen is geen ticket nodig) Tickets zijn gratis, maar registreren is wel verplicht; zo is voor iedereen voldoende ruimte om lekker rustig te shoppen!

Bij de VanZantenHal kun je gratis parkeren.


Win 2x€50 Shoptegoed!

Laat onder ons Facebookbericht van 21 maart weten met wie jij samen wilt komen shoppen. Als jullie dan ook nog eens je gratis tickets reserveren dan maken jullie kans op ieder €50 shoptegoed! De winnaars worden in het zelfde bericht bekend gemaakt.

Gratis tickets voor de sale reserveer je via de roze websitebutton.

Loods of Stock

IJweg 1415
2152 NB Nieuw-Vennep
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Verliefd?

Verliefd?

Wat is er toch ineens aan de hand? Je kind kan zich niet goed concentreren en is ineens zóóó druk! Hotel-de-botel verliefd misschien? Verliefdheid bij kinderen; wat is dat? Hero kindercentra vertelt je er alles over!

Lees er meer over!