Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn!

Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn!

Wat fijn, de horeca is weer open! Vergeet niet vooraf te reserveren voor je plek op het terras of in het restaurant waar je naartoe wilt voor je ontbijtje, lunch, borrel of etentje! Wij noemen de restaurants waarvan wij vinden dat ze iets te bieden hebben voor kinderen of gezinnen. Mis je jouw favo restaurant in dit overzicht? Laat het ons weten!

Filteropties

EETMOMENT
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 69 resultaten
Pagina: 123
totaal 69 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Haarlem?

In de directe omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.