• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Gezellige ontbijt, lunch & diner adressen
Uit eten

Gezellige ontbijt, lunch & diner adressen

Check onze tips voor gezellige kindvriendelijke restaurants met kinderkaart, speeltuin, kinderhoek, speelhoek, kindervermaak of een fijn terras in en om Haarlem!

Uit lunchen met de kids? Check onze Kidsproof-adresjes. Ook met je kinderen borrelen kan goed in regio Haarlem!

Filteropties

Locatie
totaal 65 resultaten
Pagina: 123
totaal 65 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Haarlem?

In de directe omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.