Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn!
Uit eten

Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn!

Wij wensen alle horeca ondernemers veel sterkte en hopen dat wij hen snel weer kunnen bezoeken! Check de websites van de restaurants om te zien of zij afhaal- of bezorgservice bieden; een mooie manier om toch van het lekkers te genieten én de ondernemers door een moeilijke tijd te helpen!

Filteropties

Locatie
totaal 64 resultaten
Pagina: 12
totaal 64 resultaten
Pagina: 12

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Haarlem?

In de directe omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.