De KonijnenbergTerug naar het overzicht

Oudhollands restaurant De Konijnenberg ligt aan de rand van het Groenendaalse bos!
De Konijnenberg ligt in Heemstede aan de rand van het Groenendaalse bos waar je heerlijk kan wandelen en vlakbij kinderboederij 't Molentje.

Er is een gezellige haard, een beschut terras en Hollandse meesters hangen er aan de muur. Scheelt weer een bezoekje aan het Rijksmuseum…Natuurlijk worden er pannenkoeken gebakken maar ook gerechten als saté en lekkere burgers met dikke frieten staan op de kaart. De vegaburger The Dutch Weed Burger en lekkere maaltijdsalades vind je ook op het menu. Je kan hier terecht met het gezin, maar ook met (grotere) groepen en kinderfeestjes. Combineer dan het kindermenu of de kado-pannenkoek met een superleuke prinsessen-, piraten-, of kabouterspeurtocht. Geregeld komt er een huisgoochelaar trucs vertonen aan je tafeltje. Hou hiervoor hun facebookpagina goed in de gaten.

Restaurant de Konijnenberg bestaat dit jaar maar liefst 155 jaar en heeft wisselende 3 gangen menu’s voor een jubileumprijs van €15,50. Ze bakken pannenkoeken op ambachtelijke wijze, volgens traditioneel recept en met biologisch meel. Dat wordt naar eigen recept speciaal voor ze gemalen door een molenaar in de kop van Noord-Holland.

Beide Paasdagen geopend! Superleuk om eerst zelf met je kinderen paaseieren te gaan zoeken in het mooie Groenendaalse Bos om vervolgens de dag af te sluiten met een heerlijke pannenkoek!

Klik voor meer informatie door naar hun website!

De Konijnenberg

Herenweg 33
2105 MB Heemstede
Openingstijden Dagelijks van 12-20 uur (keuken) restaurant geopend tot 21:00 Prijs Pannenkoeken vanaf € 4,95, saté € 13,95 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kleverparkfestival

Kleverparkfestival

Kom zaterdag 25 mei naar de Kleverparkbuurt, daar is veel te doen!

Leuke Haarlemse producten, muziek, rommelmarkt én leuke activiteiten voor kinderen.

Lees er meer over!