Restaurant De VogelensanghTerug naar het overzicht

Heerlijk eten op een prachtige plek, gezellig met het hele gezin!
de Vogelensangh ligt op één van de mooiste plekjes midden in het bos –en duingebied van de gemeente Bloemendaal.
Met de slogan 'meer dan alleen pannenkoeken' slaan ze hier de spijker op z’n kop.

Naast heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoeken met namen als 'De sluwe vos' en 'De zingende nachtegaal', biedt de menukaart ook een ruim aanbod van vlees en visgerechten. Op de kinderkaart vind je natuurlijk pannenkoeken, maar er zijn ook lekkere gerechtjes als spareribs, een hamburger of een visje! Kinderen kunnen kleuren of spelen in de speelhoek.

Het familierestaurant wordt gekenmerkt door oprechte vriendelijkheid. Gastvrijheid en lekker eten zijn de ingrediënten voor een gezellig verblijf bij de Vogelensangh. Mensen blij maken, dat is waar het om draait.

Met twee zonnige terrassen en een gezellige, sfeervolle inrichting voelt het als thuiskomen. Combineer een wandeling in de Amsterdamse waterleidingduinen of een gezellige fietstocht met een lekkere lunch of diner in dit fijne familierestaurant. En heb je zin in een lekker ijsje? IJssalon Toscana verkoopt het heerlijkste ijs, ambachtelijk gemaakt in de eigen ijsmakerij! 

Tip: Je kunt hier ook een leuk creatief kinderfeestje vieren. Wat denk jij dat er op het feestmenu staat? ;-)

De Vogelensangh

Vogelenzangseweg 182
2114 BD Vogelenzang
Openingstijden Iedere dag van 10.00- 20.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nog een paar plekken vrij!

Nog een paar plekken vrij!

Van 15 t/m 17 augustus of van 22 t/m 24 augustus kunnen kinderen technisch komen bouwen bij Young Engineers! Wil je kind zelfs leren programmeren? Dat kan op 18 en/of 19 augustus en op 25 en/of 26 augustus!

Schrijf je kind in voor deze leuke dagen!