Ontbijten met kinderen in Haarlem
Uit ontbijten

Ontbijten met kinderen in Haarlem

Leuke ontbijtcafés en kindvriendelijke ontbijtplekken in Haarlem. Trakteer jezelf en de kinderen op een verwenontbijt met croissants, verse sapjes en dampende koffie.

Kom je ook onbijten met kinderen in Haarlem?

Filteropties

Locatie
totaal 24 resultaten
Pagina: 1
totaal 24 resultaten
Pagina: 1

Ontbijten met kinderen in de regio Haarlem?

Er zijn een heleboel fijne plekken waar je buiten de deur kunt ontbijten met kinderen in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort. Kies voor een leuk café, kindercafé, restaurant of brasserie en trakeer het gezin op een verwenontbijt met croissants, verse sap en koffie.

Ontbijtplekken en kindercafés in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Ken jij alle ontbijt hotspots in de buurt al? Op Kidsproof Haarlem vind je alle fijne adressen waar je uit ontbijten kunt met kinderen. Ga voor een café met een lekker kinderontbijt menu of een restaurant met speelhoek. Tip: deze plekken zijn ook heerlijk om te ontbijten met je baby, peuter of kleuter.

Brunchen met kinderen in de regio Haarlem

Liever uitslapen? Op veel van deze ontbijtplekken kun je ook heerlijk brunchen met kinderen. Bekijk hier alle kindvriendelijke brunchplekken in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort.