Parnassia aan ZeeTerug naar het overzicht

Bij Parnassia aan Zee is het genieten van prachtige vergezichten terwijl je kinderen stoeien in het zand!
In het Nationaal Park De Kennemerduinen, omgeven door zee, strand en eindeloze luchten vind je Parnassia aan zee. Een ruim strandpaviljoen met speeltuintje voorzien van klimtoestel en de allergrootste zandbak die je kinderen zich wensen kunnen!

Hier is het 365 dagen per jaar genieten van ochtend tot zonsondergang. Zowel in de winter, knus bij de haard, als genietend van de zon op het terras in de zomer kan je hier goed terecht met je gezin.

Parnassia heeft een uitgebreid restaurant met genoeg keuze voor groot en klein. Een warme kom soep na een frisse strandwandeling of een verse salade, broodje, versgeperst sapje, pannenkoek of Italiaans schepijsje op een warme stranddag.

Je vindt Parnassia op de grens tussen Overveen en Bloemendaal aan Zee.

Let op: Dit is een huisdiervriendelijk strandpaviljoen, houden je kids niet van honden dan kun je beter een eindje doorlopen... wil je juist wel lekker wandelen met jullie hond? Dan is dit dé plek voor je lunch-stop! 

 

Parnassia aan Zee

Zeeweg
2051 EA Overveen
Openingstijden 365 dagen per jaar open Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!