Villa WestendTerug naar het overzicht

Het restaurant met het meest aantrekkelijke stadsstrand met speeltoestellen!
Villa Westend, met het meest aantrekkelijke stadsstrand van de hele omgeving, is een unieke horecalocatie gelegen aan de Westbroekplas in het recreatiegebied Spaarnwoude. Een gastvrij team van medewerkers zorgt ervoor dat iedereen zich bij hun thuis voelt.

Op het stadsstrand kun je zomers heerlijk genieten van het terras en strand met vanaf elke tafel een prachtig uitzicht over de plas! Tot s'avonds laat heb je uitzicht op de zonsondergang met kampvuur op het strand, hoe leuk klinkt dat!

Op mooie dagen wordt er overdag gezwommen en gezond aan de Westbroekplas, en voor de kids zijn er leuke speeltoestellen. 's Zomers kun je zelf bbq'en op het strand en terras. Je krijgt dan van  Villa Westend een mini BBQ en een plateau met vlees / vis en diverse bijgerechten.

Op het strand worden verschillende activiteiten aangeboden gedurende de zomerperiode op mooie dagen. Zo zijn er in de schoolvakanties en weekenden zeilkampen voor de kids. Wil je meer informatie over deze leuke plek, klik dan verder op de roze website button. 

Meer leuke plekjes om te eten met de hele familie? Neem dan eens een kijkje bij onze categorie  ''uit eten''!

Villa Westend

Westlaan 41
1991 AL Velserbroek
Openingstijden Elke dag van 10.00 - 00.00 uur  Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De ijsbaan is weer open!

De ijsbaan is weer open!

Eén van de voordelen van het najaar; er kan weer geschaatst worden! Reserveer jouw starttijd op de website van IJsbaan Haarlem en ga lekker het ijs op!

Naar de website van de IJsbaan