Wat is er vandaag te doen in Haarlem met kids?
Uitagenda

Wat is er vandaag te doen in Haarlem met kids?

In onze uitagenda zie je wat er vandaag, morgen, komend weekend, op een studiedag of in de herfstvakantie voor leuke dingen te doen zijn mét en vóór kinderen in Haarlem en omgeving. Wij geven op onze uitagenda een overzicht van alle uitjes op datum!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 184 resultaten
Pagina: 123456
totaal 184 resultaten
Pagina: 123456

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Haarlem!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Haarlem: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Op Kidsproof Haarlem vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)