icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120

IJsbaan HaarlemTerug naar het overzicht

zaterdag 17 oktober
Laat je kunsten zien op de overdekte binnen- of buitenbaan!
Vrij schaatsen
Tijdens de openingsuren voor het publieksschaatsen is iedereen welkom: jong en oud, beginnelingen, geoefende of minder geoefende schaatsers, leden en niet-leden van ijsclubs, recreanten en wedstrijdrijders. Je schaatst zowel op de binnen- als de buitenbaan altijd lekker overdekt.
Voor kinderen die nog niet zo goed kunnen schaatsen staan op het middenterrein hulpmiddelen in de vorm van rekjes en leuke Rabobank Pinguins en Dolfijntjes!

Lessen
Wil je leren schaatsen of je techniek verbeteren dan zijn er verschillende mogelijkheden voor jong en oud en op alle niveau's: van absolute beginners tot ervaren schaatsers. Voor de jeugd zijn er twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is les te nemen bij Kras Sport, de schaatschool op de IJsbaan Haarlem. De tweede mogelijkheid is deel te nemen aan het jeugdschaatsen op zaterdagochtend. De kinderen leren dan schaatsen bij een ijsclub.

Maartens Café
Een fijne plek voor een kopje thee, koffie of warme chocolademelk. Je kunt hier ook een warme maaltijd bestellen, broodjes, tosti's en nog veel meer. Maartens Café beschikt over gratis WiFi. Moet je op je kinderen wachten die schaatsles krijgen, dan is het café een prima plek om te werken, een boek te lezen of met elkaar bij te praten. In de weekend is op het middenterrein vaak ook koffie, thee of warme chocolademelk verkrijgbaar.

Schaatsen huren
Je kunt schaatsen (combinoren, klapschaatsen, maar ook kunst- en ijshockeyschaatsen) huren in de schaatsverhuurwinkel van Engelbert Sport op de IJsbaan Haarlem. De ingang van de winkel bevindt zich in de entreehal van de ijsbaan. Je kunt hier ook terecht voor het slijpen van je schaatsen.

Andere sporten
Op de ijsbaan kun je ook les krijgen in bandy, shorttrack en kunstschaatsen.

Covid-19
In verband met maatregelen om verspreiding van covid-19 zoveel mogelijk te voorkomen, is het noodzakelijk om vooraf een tijdslot te reserveren. Je mag blijven zolang als je wilt. Daarnaast dien je online een toegangsbewijs (toegangskaartje, tienrittenkaart of abonnement) te kopen

IJsbaan Haarlem

IJsbaanlaan 2
2024 AV Haarlem
Openingstijden Check de website voor openingstijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sportfever Heemstede

Sportfever Heemstede

De sportiefste peuteropvang zit nu ook in Heemstede!

Veel plezier in sport en spel - Zoveel mogelijk naar buiten - Introductie van tien sporten
En meer!

Meer informatie