• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Leuke activiteiten voor Halloween in Haarlem
Halloween

Leuke activiteiten voor Halloween in Haarlem

Het Halloweenfeest is het moment om je verkleedkleren, griezelige outfits en schminkspullen tevoorschijn te halen. En natuurlijk heel veel snoep.

Dit zijn de leukste Halloween activiteiten in Haarlem:

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:

Halloween 2024 in de regio Haarlem

Er zijn elk jaar meer leuke kinderactiviteiten met Halloween in Haarlem. Op Kidsproof.nl verzamelen we in de uitagenda voor kinderen de leukste Halloween activiteiten bij jou in de buurt. Ga je mee? Pompoenen plukken bij een boerderij, zelf pompoenen uitsnijden en pompoenen versieren voor Halloween, trick or treat-en (langs de deuren om snoep op te halen) met kinderen, griezelen in een spookhuis, een speciaal Halloweenfeest voor kinderen, er zijn zoveel leuke tips voor Halloween! Bekijk hier alle Halloween activiteiten in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort.

Halloween activiteiten en tips voor kinderen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

We hebben uitstapjes en kinderactiviteiten met Halloween-thema voor je, maar ook mooie schminkvoorbeelden, knutsel ideeën met heksen en spoken, snoep om uit te delen of te versieren en leuke verkleed ideeën voor Halloween.