Alle Sinterklaasactiviteiten in Haarlem 2023
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Haarlem 2023

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2023 in Haarlem, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 15 resultaten
Pagina: 1
totaal 15 resultaten
Pagina: 1

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2023?

Wanneer is de intocht van Sinterklaas dit jaar in Haarlem? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort. Zo leuk om samen Sinterklaas en zijn Pieten binnen te halen! Komt hij met de pakjesboot uit Spanje of dit jaar toch op een andere manier naar Haarlem?

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Naast de intocht zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Haarlem. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Haarlem

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Haarlem of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!