Charly CaresTerug naar het overzicht

Ben je op zoek naar flexibele kinderopvang? Charly Cares biedt altijd een betrouwbare oppas!
Oppasstress is verleden tijd met de Oppas App van Charly Cares. Via de app vind je altijd een persoonlijk gescreende oppas. Of je nu op zoek bent naar een vaste oppas, een oppas voor af en toe, of een last minute oppas. En de zogenoemde Oppas Angel woont altijd bij jou in de buurt, op fietsafstand.

En hoe het zit met de betrouwbaarheid? Voordat een Oppas Angel toegang krijgt tot de app, wordt hij of zij gescreend en worden de referenties gecheckt. Ook laten ouders na iedere oppasdienst een rating en review achter. Deze zijn altijd inzichtelijk voor andere ouders. Charly Cares monitort deze ratings en reviews continu, om de kwaliteit te waarborgen.

Natuurlijk is het fijn om één vaste en vertrouwde oppas te kunnen boeken. Daarom bouw je bij Charly Cares je eigen oppaspoule op. Zo heb je niet steeds wisselende gezichten.

Klik op de roze button voor meer informatie en om je gratis aan te melden!

Charly Cares


Haarlem
Prijs Check website voor tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!