Opvoedings ondersteuningTerug naar het overzicht

Home-Start biedt kosteloze opvoedingsondersteuning, praktische hulp en vriendschappelijk contact!
Home-Start biedt kosteloos opvoedingsondersteuning, praktische hulp en vriendschappelijk contact aan gezinnen met tenminste één kind in de leeftijd tot en met zes jaar.

Home-Start werkt met ervaren en getrainde vrijwilligers, die worden opgeleid en begeleid door een coördinator. Deze ervaren moeders kunnen zich inleven in jouw situatie. Als gezin geef je zelf aan waarvoor je hulp nodig hebt, jouw vragen staan centraal. Door je te ondersteunen probeert Home-Start te voorkomen dat alledaagse problemen uitgroeien tot ernstigere en langdurige problemen.

Zelfvertrouwen en goede contacten (met andere moeders, maar ook met familieleden, buren of vrienden) zijn heel belangrijk om problemen op te lossen. Home-Start helpt je hierbij. Als je ondersteuning van Home-Start krijgt kun je het volgende verwachten: - Een vrijwilliger die een dagdeel per week bij je thuis komt - Persoonlijke aandacht en een steuntje in de rug - Ondersteuning bij de opvoeding van je kinderen - De kans om contact te leggen met andere ouders - Hulp bij praktische zaken - Vriendschap en vertrouwen Ben je moeder of vader van één of meer jonge kinderen en wil je meer informatie over ondersteuning door één van de vrijwilligers? Neem contact op!

Via de roze button klik je door naar de website.

Home-Start Haarlem

koninginneweg 31
2012GJ Haarlem
Openingstijden 1 dagdeel per week, tijden in overleg Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!