Kinderdagverblijf Het VosjeTerug naar het overzicht

Kinderdagverblijf het Vosje biedt kinderen een warme dagopvang. Een omgeving vol inspiratie en beleving!

Al meer dan 20 jaar is Het Vosje, met 3 vestigingen, het gezelligste en leukste kinderdagverblijf van Haarlem. De opvangdagen zijn hier flexibel, evenals de ruilmogelijkheden. De bereikbaarheid van Het Vosje is optimaal in Haarlem-Noord, Centrum en Zuid; dichtbij alle uitvalswegen.

Het Vosje is gevestigd in mooie locaties met veel binnen- en buitenruimte. Elke groep heeft een vrolijk leuk en herkenbaar thema. De kleuren, de aankleding en de activiteiten die we aanbieden zijn zorgvuldig afgestemd op elke leeftijdsgroep en verbeelding van de kleintjes. Het speelmateriaal en alle meubeltjes zijn origineel, duurzaam en volkomen veilig voor ondernemende peuters. Bij Het Vosje is het altijd lekker schoon en opgeruimd en tussen de middag ruikt het extra lekker, want dan krijgen de kinderen brood of een heerlijke gezonde warme maaltijd. In de filmpjes op www.het-vosje.nl is te zien hoe de kinderen hier genieten.

Kdv Het Vosje Haarlem-Noord
Marsmanplein 212
2025 DV Haarlem Noord
023 - 537 02 40

Kdv Het Vosje Haarlem-Centrum/Zuid
Linschotenstraat 21
2012 VD Haarlem
023 - 531 42 99

Kdv Het Vosje Haarlem-Zuid/Heemstede
Ramspol 2
2036 BA Haarlem
023 - 546 55 00

Kinderdagverblijf t Vosje

Linschotenstraat 21
2012 VD Haarlem
Openingstijden Maandag t/m vrijdag 7.30 -18uur. Op verzoek van 07-18.30 verlengde opvang. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!