MindfulnessTerug naar het overzicht

Mindfulnesscentrum Kennemerland werkt met de methode 'Aandacht werkt' in Haarlem en Velsen
Kun jij jezelf tot rust brengen als je last hebt van somberheid, piekergedachten, concentratieproblemen, stress of angst? Mindfulness helpt. Je leert door te oefenen om te vertrbouwen op je binnenwereld, zonder meteen te hoeven oordelen over wat je denkt, voelt of ervaart. Zo kun je beter omgaan met rust en onrust op momenten dat die er zijn.

‘Aandacht werkt!’ is de evidence based mindfulness (MBSR) methode van Eline Snel voor kinderen en jongeren. Door kinderen al op jonge leeftijd te begeleiden met aandachttraining leren ze zich beter concentreren, hun hoofd vol piekergedachten tot rust te brengen en anders met stemmingen en impulsen om te gaan. Het leert ze ook weerbaarder worden en op een vriendelijke manier openstaan voor zichzelf èn anderen. En dat geeft rust en zelfvertrouwen.

Er zijn 8-weekse trainingen voor kinderen t/m 11 jaar en 10-weekse trainingen voor kinderen vanaf 12 jaar.

Mindfulnesscentrum Kennemerland


Haarlem
Openingstijden Check de website voor locaties en tijden  Prijs Vanaf €220 per cursus Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!