Poetz JeugdmondzorgTerug naar het overzicht

Kindertandartspraktijk Poetz! is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen van 0 tot 16 jaar.

Poetz is een verwijspraktijk voor jeugdmondzorg in Haarlem.  Het is een nieuwe praktijk, maar het team heeft zijn sporen in de kindertandheelkunde reeds verdiend.

Tandarts Jacolien van Lente heeft de specialisatie tot tandarts-pedodontoloog (kindertandarts) in 2006 afgerond. Tandarts Carolien van Dijk heeft de specialisatie tot tandarts-pedodontoloog (kindertandarts)  in 2011 afgerond. Ook de assistentes hebben een ruime ervaring in het werken met kinderen.

Het team is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar. Door tijd en aandacht in deze patiëntengroep te investeren kunnen wij reguliere behandeling in de stoel mogelijk maken, ook als dat in het verleden niet lukte bij de eigen huistandarts.  In uitzonderlijke gevallen kunnen zeer jonge, gehandicapte of zeer angstige kinderen bij ons ook onder narcose behandeld worden.

Poetz Jeugdmondzorg

Boerhaavelaan 32 E
2033 RC Haarlem
Openingstijden Op afspraak Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!