Knutsel jezelf blij!Terug naar het overzicht

Praktijk CreaTher in Haarlem Noord biedt de leukste therapie en sociale vaardigheidstraining.

Praktijk CreaTher biedt doe-therapie. Terwijl je kind schildert, boetseert, timmert of in het zand speelt kan hij even helemaal vergeten waar hij is.

Alle kinderen ontwikkelen zich anders: op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Bij sommige kinderen lijkt het vanzelf te gaan en bij andere kinderen lijkt het wat moeizamer te verlopen. Heeft u het idee dat uw kind een steuntje kan gebruiken of zich anders ontwikkelt dan andere kinderen? Of heeft u het gevoel dat u de juiste aanpak voor uw kind maar niet kan vinden?

Praktijk CreaTher biedt non-verbale en ervaringsgerichte therapieën. De beeldende therapie en sandplay therapie zijn bijzonder geschikt voor kinderen en jongeren omdat ze niet met woorden hoeven uit te leggen wat er aan de hand is. Beeldende therapie en sandplay therapie kunnen elkaar afwisselen binnen een therapie traject.

Praktijk CreaTher wil via workshops, therapie en trainingen kinderen en jongeren inspireren om de eigen creativiteit aan te boren om zich zo te ontwikkelen tot een mens die zijn of haar plek in de samenleving kan vinden. 

Praktijk CreaTher

Marcellus Emantsstraat 34
2024HE Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!