icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

BOEST kindertrainingenTerug naar het overzicht

Vindt jouw zoon alles wat nieuw is eng? Heeft jouw dochter stress bij toetsen? Boek een kindertraining!
Kinderen vindt Diane van Berkel de leukste mensen die er zijn. Angst en somberheid komen helaas veel voor bij deze doelgroep. Dé reden voor haar om BOEST op te richten en juist op die gebieden individuele trainingen te geven voor preventie en herstel. Benieuwd wat zij als gecertificeerd trainer voor jouw gezin in regio Haarlem kan doen? Lees snel verder.

VRIENDEN-programma (5 t/m 12 jaar)
Bij lichte klachten van spanning en somberheid biedt het wetenschappelijk bewezen VRIENDEN-programma uitkomst. Het kind leert op effectieve wijze omgaan met uitdagende situaties aan de hand van opdrachten, spel, tekening, verhalen en ontspanningsoefeningen. Door deze preventieve en speelse training voelt jouw zoon of dochter zich weer dapper en zelfverzekerd. 

Faalangstreductietraining (10 t/m 12 jaar)
In deze tijd waarin veel van kinderen wordt verwacht, ligt faalangst op de loer. Het kan schoolresultaten en -plezier sterk verminderen, leiden tot frustratie en vervolgens tot allerlei lichamelijke en psychische klachten. Gelukkig is herstel mogelijk. Deze positieve faalangstreductietraining op maat geeft het lef en de motivatie van jouw zoon of dochter een flinke BOEST!

Meer informatie
Diane geeft met veel enthousiasme individuele trainingen aan basisschoolkinderen ter preventie van angst en depressie en voor herstel bij faalangst. Elk traject is maatwerk en afgestemd op de behoeften van het kind. Nieuwsgierig? Klik voor meer informatie en een gratis intakegesprek snel op de roze button.

BOEST kindertrainingen

Dijkstraat 11
2011 AM Haarlem
Prijs Het intakegesprek is kosteloos. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen

Vakantiekampen

Een paar te gekke dagen in de mei- of zomervakantie waarin je kind bezig is met zijn of haar hobby en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes; dat is kamp!

Bekijk de mogelijkheden!