De LeerplaatsTerug naar het overzicht

De Leerplaats is een fijne leerplek waar kinderen zonder tegenzin bergen schoolwerk kunnen verzetten!
De Leerplaats biedt een leerplek waar leerlingen tijdens de huiswerkbegeleiding en bijlessen bergen schoolwerk kunnen verzetten. De Leerplaats geeft grip op je schoolwerk, vertrouwen in je eigen kunnen en leerstrategieën waar je de rest van je leven wat aan hebt!

Heeft je kind extra uitleg nodig voor spelling, begrijpend lezen en/of rekenen? Voor leerlingen vanaf groep 5 biedt De Leerplaats bijles. Soms loopt je kind een bepaalde achterstand op. Een tijdje ondersteuning in een vak kan dan heel effectief zijn. Door persoonlijke aandacht en uitleg krijgt je kind een boost en kan daarna weer zelfstandig verder. Bijles kan privé, in duo's of in groepen gevolgd worden.

Na een heerlijke zomervakantie kan het goed zijn om voor de start van het schooljaar de kennis wat op te frissen. De Leerplaats biedt de mogelijkheid om een paar ‘opfris-lessen’ te volgen in de laatste week van de zomervakantie. Na deze zomerlessen start je weer vol zelfvertrouwen met het nieuwe schooljaar!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Voor meer info klik je op de roze button.

Op zoek naar een vaste activiteit voor je kinderen? Kijk eens tussen de clubjes voor kids!

De Leerplaats

Kinderhuissingel 4
2013 AS Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nog een paar plekken vrij!

Nog een paar plekken vrij!

Van 15 t/m 17 augustus of van 22 t/m 24 augustus kunnen kinderen technisch komen bouwen bij Young Engineers! Wil je kind zelfs leren programmeren? Dat kan op 18 en/of 19 augustus en op 25 en/of 26 augustus!

Schrijf je kind in voor deze leuke dagen!