Bijles huiswerkbegeleidingTerug naar het overzicht

Haarlem Bijdeles biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan leerlingen die wat extra hulp kunnen gebruiken!

Kinderen leren heel veel op school, ze krijgen veel vakken en moeten in korte tijd veel kennis opdoen. Vaak hebben ze dan ook behoefte aan extra uitleg en oefening om de stof goed te beheersen. Docenten op school hebben echter weinig tijd om elke leerling individueel voldoende aandacht te geven. Mede hierdoor lopen scholieren het risico lagere cijfers te halen dan nodig is, en verliezen zij de aansluiting in de les. Zo wordt het voor hen steeds moeilijker om alle nieuwe informatie te verwerken.

Haarlem Bijdeles biedt bijlessen en huiswerkbegeleiding, individueel en in groepsverband, zodat leerlingen de aansluiting weer vinden en gemotiveerd naar school kunnen. We bieden deze aan voor basisscholieren en middelbare scholieren van alle niveaus en voor verschillende vakken.

De bijlessen en huiswerkbegeleiding van Haarlem Bijdeles zijn persoonlijk, motiverend, informeel en doelgericht. Door met de scholier samen te werken aan een beter begrip van de lesstof, willen wij niet alleen de prestaties van de leerling op school verbeteren, maar ook het plezier in het leren stimuleren. Daarnaast bieden wij de scholieren hulp bij het plannen van hun huiswerk, om zo meer structuur aan te brengen in het leren.

Haarlem Bijdeles maakt gebruik van het leerlingenvolgsysteem voor huiswerkbegeleiding StudyAssist. Hiermee kan je thuis via internet precies nakijken welk huiswerk er is gepland en is afgemaakt. Zo blijft je op de hoogte van de vorderingen van je kind!

Maak een gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak! Mail of bel!

Haarlem Bij de Les

Schoterweg 33.a
2021 HZ Haarlem
Openingstijden De huiswerkbegeleiding is dagelijks open van 14:00 tot 18:00, op de Jansstraat 33 in het centrum van Haarlem. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kleverparkfestival

Kleverparkfestival

Kom zaterdag 25 mei naar de Kleverparkbuurt, daar is veel te doen!

Leuke Haarlemse producten, muziek, rommelmarkt én leuke activiteiten voor kinderen.

Lees er meer over!