icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Financieel advies voor kidsTerug naar het overzicht

De Rabobank geeft tips om kinderen spelenderwijs om te leren gaan met geld!
Leer je kind op een leuke manier zichzelf voor te bereiden op financiële zelfstandigheid. Op de website van Rabobank vind je leuke tips over (zak)geld verdienen, geld uitgeven en over zelf bankieren (pinnen en betalen met een bankpas vanaf je 9e).

Ook heeft Rabobank een te gekke zakgeld-app ontwikkeld, die je gratis kunt downloaden (ook als je geen bankrekening hebt bij Rabobank)!
Wil je een rekening openen? Voor kinderen biedt de Rabobank 2 rekeningen;

Rabo Regenboog rekening
Deze rekening maakt het leuk om te sparen voor de toekomst van een kind of kleinkind.Tot het kind 18 jaar is kan alleen een ouder geld van de rekening halen. Deze rekening is gemakkelijk online te openen!

Rabo TopKid rekening
Met deze rekening kan een kind al helemaal zelf sparen voor een mooi nieuw Lego kasteel of poppenhuis. Het kind krijgt een eigen pinpas. Spelenderwijs leren met geld om te gaan!

Klik voor meer informatie door via de roze (web)site button.

Rabobank

Dreef 40
2012 HS Haarlem
Openingstijden Kijk op de website voor de openingstijden per vestiging Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in de duinen!

Zomer in de duinen!

In de zomervakantie zijn er in Nationaal Park Zuid Kennemerland weer leuke excursies voor kinderen en gezinnen. Kom speuren naar sporen, uilenballen pluizen, ontdek welke dieren er in het Nationaal Park leven, maak een strandexcursie, doe een speurtocht en meer...

Naar de agenda