Welkom op Kidsproof Haarlem!

1 januari 2015
Op Kidsproof.nl/Haarlem vind je het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in Haarlem, Heemstede,Hoofddorp, Bloemendaal, Overveen, Zandvoort, Santpoort en directe omgeving!

Ben je ouder, grootouder of oppas? - Kidsproof.nl is ideaal voor ouders van kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Je vindt hier volop tips en inspiratie voor kinder- en gezinsactiviteiten: leuke kinderuitjes, fijne kinderclubjes, originele kinderfeestjes, mooie kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants en praktische adressen voor zorg & opvoeding. Laat je inspireren op onze site, meld je aan voor de gratis nieuwsbrief, volg ons op Facebook en Twitter en doe mee aan onze win-acties!Bied je een leuke activiteit of belangrijk aanbod voor kinderen? - Kidsproof.nl is óók handig voor lokale ondernemers, initiatiefnemers, verenigingen en stichtingen: je kunt zo heel gericht je doelgroep bereiken. Aanmelden is simpel: mail ons via haarlem@kidsproof.nl of meld je aan via www.kidsproof.nl/aanmelden en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Kidsproof Haarlem - 
Wordt beheerd door Barbara Henkelman en Shakira Kaldenhoven. Barbara is moeder van 3 dochters, Shakira heeft een dochter en een zoon. Beiden wonen zij in Haarlem, dus in het hart van alle leuke activiteiten in deze regio.


Het ontstaan van Kidsproof
 - Kidsproof.nl is een initiatief van Annemarie Vosselman, zelf moeder van een zoon en een dochter in de basisschoolleeftijd. 
“Als ouder ben je altijd op zoek naar leuke tips, handige adressen en praktische informatie. Met kleine kinderen zoek je vooral in de buurt, in je eigen woonplaats. Via de lokale krant, tips van andere ouders en natuurlijk via internet. Maar kleinere aanbieders staan niet altijd goed op internet.  Mijn doel met Kidsproof.nl is andere ouders sneller en makkelijker te laten vinden wat ze zoeken en ze ook nog eens te inspireren met nieuwe tips en adressen. Met Kidsproof wil ik andere ouders stimuleren hun favoriete tips uit te wisselen en er vaker lekker op uit te gaan met de kids. Zo maken we ons leven weer een stukje leuker!”


Suggesties altijd welkom - 
Ken
 jij nog hele leuke lokale kinderactiviteiten die wij nog niet kennen? Ken jij een heerlijk, kindvriendelijk restaurant, een winkel met de leukste spulletjes of iemand die de beste kinderfeestjes organiseert? Laat het ons weten! 

We wensen je veel plezier op onze site!

Hartelijke groet,

Barbara en Shakira | Kidsproof Haarlem

 

Kidsproof-regio's - Naast Kidsproof Haarlem zijn er nog 18 andere Kidsproof regio's! Leuk om in de vakantie eens een dagje te ontdekken!