Renzy

28 juni 2022
Wat een te gekke middag hadden Tamara en Jantine met hun zoons met de Renault Twizy's van Renzy langs duin, strand en bollenvelden bij Noordwijk!
Coronaproof gezinsuitje Renault Renzy Noordwijk
We mochten voor jullie een nieuw adresje bij ons op de website uitproberen. Renzy verhuurt supertoffe volledig elektrische Renault Twizy's. Je gaat dus geruisloos en duurzaam op pad. 



Speciaal voor gezinnen is er de familie tour. Met 2 autootjes ga je de weg op. Elk met éen volwassene achter het stuur en een kind achterin. De achterbank hoeft zich niet te vervelen want ze krijgen een toffe foto speurtocht mee. En het leukste: ze hebben walkie talkies om met elkaar te overleggen, of te zingen, of grappen te maken... De walkie talkies kunnen wel 7 kilometer overbruggen. Handig als iemand de afslag mist ;-)



Verdwalen gebeurt je niet zo snel, want de voorgeprogrammeerde GPS route geeft duidelijk aan waar je heen moet. Allemaal leuke binnendoor weggetjes langs toffe plekken in Noordwijk. Regelmatig komt er uit de speakers in de auto een verhaal over de omgeving, leuke weetjes maar ook clues die je helpen je puzzeltocht op te lossen! Goed opletten dus!



Er werd ook goed op ons gelet, we hadden heel wat bekijks. We reden zonder ramen dus je hebt direct contact met je omgeving, je ruikt de lavendel waar je langs rijdt (ja er zijn lavendelvelden in Noordwijk, echt waar!). Zo konden we de herten die we in de duinen zagen ook extra goed zien! Mijn zoontje riep toen we ze zagen "nu ben ik helemaal blij dat ik meegegaan ben!"



We hebben onze kleine auto vriend twee keer geparkeerd om even uit te stappen. Natuurlijk hebben we een bezoek aan het strand gebracht. We boften met het weer dus het werd een terrasje bij Tulum.



En tot slot even gespeeld aan de Langevelderslag bij Nederzandt, die hebben toch een toffe speeltuin voor de deur! Een paradijs voor de kinderen.



Maar we reden ook langs Berg & Dal (pannenkoeken!) waar je aan de overkant een kabouterpad hebt, ga je met jongere kinderen dan is dat zeker een aanrader om te stoppen. De foto speurtocht hebben de kinderen tot een goed einde gebracht, het leverde de code van de schatkist op...



...met een mooie beloning aan het eind van deze gps tour met kinderen!



Praktisch
Renzy zit in Lisse, het startpunt van je tour. Je krijgt goede uitleg, de auto's rijden makkelijk met een automaat en zijn volledig elektrisch en goed opgeladen. Wij zijn ongeveer 3 uur onderweg geweest. Je kunt de route voor gezinnen in 1,5 - 2 uur rijden en hebt dus nog tijd om even te stoppen onderweg. Vanaf 4 jaar is deze tocht leuk om met kinderen te doen. Voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn er bijpassen foto speurtochten. Klik even door via de roze button hieronder voor alle belangrijke informatie, kosten en natuurlijk om jouw gps tour met gezin te reserveren! Miep, miep, zoof...

Naar de website