8 x Op vakantie in Nederland

7 februari 2019
Wat kies jij: chillen op het terras van je safaritent met een café latte of handen uit de mouwen op de kampeerboerderij?
Logeren bij de boer

'Boer'gondisch kamperen
Met hun recreatieboerderij, boerderijwinkel én kleinschalige camping leveren Johan en Caroline een totaalbeleving! De speeltuintjes, dierenweide en diverse activiteiten maken kamperen met kinderen hier een feest!

Bij de boer op Terschelling
Alsof een vakantie op een eiland nog niet speciaal genoeg is, kun je op deze camping ook nog eens slapen in wel heel bijzondere accommodaties! Je maakt het boerenleven van dichtbij mee op Schapen- en koeienboerderij Halfweg. Vakantie in een hooiberg
Een kudde Angus koeien graast loom het terrein van Erve Woolderink leeg. Ze trekken zich niets aan van kinderen die hier spelen, vissen, fietsen en kanoën, maar vormen wel een mooie achtergrond voor het uitzicht vanuit je Reggehooiberg! 

Slapen op de Hertenboerderij
Een fijne boerderij-vakantie beleef je op Recreatie & Hertenboerderij de Weerd. Knuffel de dieren, leef je uit in de hooiberg, sjees op je skeltertractor en help mee met de boeren! Nieuw: sinds kort ook luxe safari-tenten beschikbaar!Glamping & Luxe kamperen

Luxe kamperen in Friesland
Kampari is een kleinschalige glamping met veel ruimte om te spelen en een fijn zwem-zeil-watersportmeer in de buurt. De camping heeft slechts enkele kampeer-plekken, een tipi, een pipowagen en safaritenten met exotische thema's. 

Twentse 5-sterren camping

Een binnen- én buitenzwembad; kinderen hebben op vakantie niet veel meer nodig. Tel daarbij op dat de Noetselerberg een uitgebreid animatieprogramma heeft én dat attractiepark Hellendoorn vlakbij is en de vakantie kan niet meer stuk! Luxe vakantie in de natuur
Het nieuwe zwempark van Vakantiepark de Twee Bruggen heeft een overdekt- en een verwarmd buitenzwembad met 4 vette glijbanen! Voor ouders ook geen straf hoor; duik eens lekker de wellness in of laat voor je zorgen in 't fijne restaurant!

Op safari met een café latteVakantie vieren op een familiecamping, maar met de luxe van thuis? Deze safari-tenten van Camping de Poppe zijn gloed-nieuw, hebben heerlijke bedden en een Dolce Gusto apparaat zodat niet alleen de kids, maar ook jij de dag goed begint!

Bezoek Kidsproofvakantie.nl voor meer leuke tips voor een nachtje, weekendje of langere vakantie met kinderen in Nederland. Fijn geordend in 7 inspirerende categorieën!
Wil je de nieuwsbrieven van Kidsproofvakantie voortaan ook in je mailbox ontvangen? Schrijf je in!