Kidsproof uit eten in Hoofddorp

28 oktober 2019

Haarlem heeft dan wel de naam culinaire hoofdstad, maar in Hoofddorp kun je met je kinderen ook erg leuk uit eten! Onze favo lunch- en diner hotspots in Hoofdorp op een rij! 

Happy Tosti maakt je blij, of je nu van tosti houdt of liever kiest voor soepen of salades. Er wordt gewerkt met duurzame en biologische producten en het interieur is voorzien van schommels, fietsstoelen en toffe kunstwerken!Gelegen aan de Toolenburgerplas vind je Restaurant Lieveling. Voor de kleine gasten staan er onder andere frietjes met een snack, pannenkoeken en overheerlijke toetjes op de menukaart. Dat wordt zeker smullen. Het restaurant is 365 dagen per jaar open vanaf 10.00 uur. Bij Wereldrestaurant Enjoy kun je op één avond proeven van verschillende continenten. Voor kinderen zijn er speciale arrangementen afhankelijk van leeftijd. Even uitgegeten? Dan kunnen kinderen zich vermaken in de speelruimte.

Kleine beertjes hebben het goed bij De Beren in Hoofddorp! Ieder kind krijgt een kleurplaat en er zijn lekkere kindermenu’s. Als toetje krijg je een gave Berenbeker die na afloop natuurlijk mee naar huis kan als aandenken.Eet smakelijk!Meer kidsproof restaurants vind je hier!

Lees ook: 'pannenkoekenrestaurants in en om Haarlem'