Speurtochten bij ZorgvrijTerug naar het overzicht

Haal tijdens openingstijden een gratis speurtocht op bij Boerderij Zorgvrij
Bij Zorgvrij is er altijd wel een leuke speurtocht te doen passend bij het seizoen.

Ontdek de boerderijdieren; November tot en met maart

De begeleider krijgt een tas met opdrachtenboekjes en voer voor de dieren. De opdrachten brengen de kinderen langs de koeien in de potstal, geiten, kippen en varkens. In een eigen opdrachtenboekje schrijven de kleine speurders vervolgens wat ze zien, horen en ruiken. En ze mogen zelf de koeien voeren met koeienbix. Inbegrepen: Tas met opdrachtenboekjes en voer, en uitleg van de speurtocht Kosten: Vanaf € 3,50 per kind (€5 borg)

Allemaal beestjes; Van 1 mei tot 1 november

Spinnen eng? Welnee! En al die andere kriebel- en kruipbeestjes evenmin. Dat ontdekken kinderen tijdens de speurtocht door het spinnenbos. Niet voor watjes! De spelletjes, opdrachten en materialen zitten in een rugzak die je bij de balie ophaalt. Durven de kinderen geblinddoekt een touw door het bos te volgen? Lukt het ze om zelf een drinkbeker te vouwen? Om het helemaal af te maken schminken de kinderen een web of een spin op hun gezicht, en gaan ze op zoek naar spinnen en andere bosbeestjes. Natuurlijk kunnen ze dan zelf ook lekker klimmen en klauteren als echte spinnen! Inbegrepen: Rugzakje met opdrachten en materialen en uitleg van de speurtocht. Niet inbegrepen: Begeleiding van de speurtocht Kosten: € 12 per rugzakje voor 5 personen (€10 borg)


Tip! Zorg dat de kinderen oude schoenen of laarzen aan hebben, want deze kunnen vies worden.

Klik door naar de website voor meer informatie

Boerderij Zorgvrij

Genieweg 50
1981 LN Velsen Zuid
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lang weekend weg?

Lang weekend weg?

Hemelvaart en Pinksteren; 2 lange weekenden in korte tijd! Zin om één daarvan op mini-vakantie te gaan met het gezin? Vind dan hier je inspiratie! Logeren bij de boer, een paar dagen naar de kust of overnachten in een unieke accommodatie, hoe klinkt dat?

Boek een leuk weekend weg!