JumpSkillz TrampolineparkTerug naar het overzicht

Een compleet indoor trampolinepark waar jij je tricks en jumpskillz laat zien!
Kom een uurtje, twee uur of een hele dag springen bij Jump Skillz!
Trampolinespringen is goed voor je motorische ontwikkeling en je verbrandt veel calorieën. De trampolines zijn veilig te betreden.

Zeer compleet Trampolinepark

Bij JumpSkillz Hoofddorp tref je o.a. een high jump, diverse foam pits, big air bags, tumbling-lanes, dodgeball court, een basketball court, een volleyball court, een klim-muur, diverse ninja warrior onderdelen en een superdeluxe obstacle-course.

Disco Jump in het weekend

Elke vrijdag en zaterdag kunnen kids komen discojumpen op coole beats en special effects!

Family Jump op de zondagochtend

Wat is er dan leuker dan op een zondag tijd met het gezin door te brengen?! Kom op zondagochtend Family Jumpen. De kinderen zullen blij verrast zijn als jij zelf ook mee jumpt en willen je ongetwijfeld graag laten zien welke coole tricks zij in huis hebben.

Kinderfeestjes in Hoofddorp

Er is een aparte, te gek ingerichte ruimte beschikbaar met uitzicht over het hele JumpSkillz indoor trampoline-sportpark. De kids kunnen een of twee uur jumpen/sporten. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld.

Klik door naar de website van Jumpskillz voor meer informatie 

TIP:
Ontvang jij onze nieuwsbrieven al? Daarmee blijf je op de hoogte van de leukste tips, uitjes en adressen voor kids en gezinnen in en om Haarlem! 

Jump Skillz

Daalmeerstraat 7
2131 HD Hoofddorp
Openingstijden Elke dinsdag t/m zondag van 11:00 - 18:00 uur. Vrijdag vanaf 10:00 uur ivm PuppyJump Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier een filmfeestje!

Vier een filmfeestje!

Een verjaardag vieren bij Pathé Haarlem is leuk! De jarige en de gasten worden persoonlijk ontvangen, de jarige krijgt natuurlijk een cadeautje. Ook de stoel van de jarige Job of Jet is extra feestelijk aangekleed!

Vraag een filmfeestje aan!