• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

LinnaeushofTerug naar het overzicht

Linnaeushof is Europa's grootste speeltuin. Met dit seizoen 5 nieuwe speeltoestellen!
Linnaeushof is een pareltje in Bennebroek! Met meer dan 350 speeltoestellen en attracties beleef je hier een TOPdag uit voor het hele gezin! Het seizoen begint eind maart en loopt tot eind september. Bij mooi weer zal de speeltuin ook in de herfstvakantie open gaan; houd hiervoor de website en socials in de gaten! 

Buitenspeeltuin

In Linnaeushof zijn kabelbanen, trampolines & luchtkussens, waterfietsen, motorskelters, minigolfbanen, een superglijbaan en nog veel meer! Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest en het Pioniersdorp is een feest om in te spelen. In 2024 heeft het park er 5 nieuwe buitenspeeltoestellen bij gekeregen, waaronder een toffe airtrampoline!


Dreumesland

In de peuter- en kleuterspeeltuin is een speciale ruimte gecreëerd voor de allerkleinsten. Dreumesland is een veilige speelomgeving met mini speeltoestellen. Vanaf 2 jaar oud kunnen de kinderen zich hier prima vermaken!

Waterspeeltuin

Waterspeeltuin “De Oase” biedt een gigantisch waterspektakel waar jong en oud kunnen genieten van spelen met water.

Binnenspeeltuin

Zelfs als het regent is spelen in Linnaeushof een feest. In de binnenspeeltuin kan lekker doorgespeeld worden. Daar zijn kleine botsauto’s, luchtskelters, lachspiegels, een speelstraat, schaduwkamer en een speelkasteel. In deze overdekte speeltuin is ook de receptie te vinden. Hier kun je terecht voor al je vragen en het is ook het meldpunt voor zoekgeraakte kinderen en EHBO.

Speeltuinmascotte Bennie Broek geeft dagelijks één of meerdere spetterende optredens!


Eten en drinken bij Linnaeushof

Bij Linnaeushof mag je eigen eten en drinken mee te nemen en lekker picknicken. Toch maakt een lekker frietje, een vers gebakken pizza een verkoelend (soft)ijsje of een heerlijk gekoeld drankje een dagje uit compleet. Linnaeushof heeft meerdere horeca verkooppunten.

 

Klik door via de roze (web)site button voor meer info en het online kopen van tickets.

Linnaeushof

Glipperweg 4c
2104 AK Heemstede
Openingstijden Van eind maart t/m eind oktober.
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Linnaeushof.
Prijs Vanaf 2 jaar: €17 
Excl. midgetgolf en karten
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Met korting naar World of Dinos

Met korting naar World of Dinos

De SugarFactory in Halfweg wordt deze zomer overgenomen door een grote kudde dino's! Met de code HAARLEM-KIDSPROOF24 kun jij naar deze coole expo!

Gebruik de code!