icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Park VelserbeekTerug naar het overzicht

Park Velserbeek is de plek in Velsen Zuid voor een bezoekje aan de kinderboerderij!
Kom wandelen in het park, spelen in de speeltuin en met mooi en warm weer in het peuterbadje of een lekker kopje thee drinken in de theeschenkerij. Uiteraard kan een bezoekje aan het park niet zonder een bezoekje aan een van de vele dieren in het park!

Op de kinderboerderij van park Velserbeek en de andere dierenverblijven in het park zijn namelijk veel verschillende soorten dieren aanwezig. Zo kan je dieren ontmoeten die ook op een echte boerderij voorkomen, zoals varkens, geiten, schapen en kippen. Daarnaast zijn er ook nog allerlei bijzondere dieren te zien, zoals zwarte zwanen, de witte pauw, blauwe pauwen, pekingeenden, kalkoenen en parelhoenders.

Heb je altijd al een konijntje of een geitje willen knuffelen, kom dan gauw eens langs op de kinderboerderij. Op de kinderboerderij is ook veel informatie te lezen over de dieren.

Op de website van het park en de kinderboerderij wordt bij “Dier van de maand” elke maand één van de dieren beschreven. Kijk snel verder voor her dier van deze maand!

Tip: De leukste activiteiten vind je terug op onze site, via Facebook en Twitter!

Park Velserbeek

Velserbeek 3
1981 LA Velsen Zuid
Openingstijden Maandag tot en met vrijdag: 10:00 - 16:30 uur.
Zaterdag en zondag: 12:30 - 16:30 uur.
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!