icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Park VelserbeekTerug naar het overzicht

Park Velserbeek is de plek in Velsen Zuid voor een bezoekje aan de kinderboerderij!
Kom wandelen in het park, spelen in de speeltuin en met mooi en warm weer in het peuterbadje of een lekker kopje thee drinken in de theeschenkerij. Uiteraard kan een bezoekje aan het park niet zonder een bezoekje aan een van de vele dieren in het park!

Op de kinderboerderij van park Velserbeek en de andere dierenverblijven in het park zijn namelijk veel verschillende soorten dieren aanwezig. Zo kan je dieren ontmoeten die ook op een echte boerderij voorkomen, zoals varkens, geiten, schapen en kippen. Daarnaast zijn er ook nog allerlei bijzondere dieren te zien, zoals zwarte zwanen, de witte pauw, blauwe pauwen, pekingeenden, kalkoenen en parelhoenders.

Heb je altijd al een konijntje of een geitje willen knuffelen, kom dan gauw eens langs op de kinderboerderij. Op de kinderboerderij is ook veel informatie te lezen over de dieren.

Op de website van het park en de kinderboerderij wordt bij “Dier van de maand” elke maand één van de dieren beschreven. Kijk snel verder voor her dier van deze maand!

Tip: De leukste activiteiten vind je terug op onze site, via Facebook en Twitter!

Park Velserbeek

Velserbeek 3
1981 LA Velsen Zuid
Openingstijden Maandag tot en met vrijdag: 10:00 - 16:30 uur.
Zaterdag en zondag: 12:30 - 16:30 uur.
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in de duinen!

Zomer in de duinen!

In de zomervakantie zijn er in Nationaal Park Zuid Kennemerland weer leuke excursies voor kinderen en gezinnen. Kom speuren naar sporen, uilenballen pluizen, ontdek welke dieren er in het Nationaal Park leven, maak een strandexcursie, doe een speurtocht en meer...

Naar de agenda