• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Perfect Earth AnimalsTerug naar het overzicht

Een superleuke buitenactiviteit voor kinderen en hun ouders; zoek de virtuele dierenkaarten in de natuur!
Perfect Earth Animals is een superleuke buitenactiviteit voor kinderen en hun ouders. Spelers gaan in de natuur op zoek naar virtuele dierenkaarten, via welke ze interessante weetjes ontdekken over de dieren die voorkomen in het natuurgebied. Een soort Pokemon GO, maar dan in de natuur, leerzaam en met echte dieren.

Er zijn in Nederland al meer dan tienduizend virtuele dierenkaarten verstopt.

Je ontvangt iedere dag een willekeurige dierenkaart cadeau.
De kans dat je een bepaalde dierenkaart ontvangt hangt af van de mate waarin het betreffende dier wordt bedreigd. Sommige dierenkaarten zijn dus (helaas) een stuk zeldzamer. Maar er zijn nog meer manieren om dierenkaarten te verzamelen...

Verzamel dierenkaarten in de natuur
Je kunt dierenkaarten verzamelen door naar specifieke locaties in natuurgebieden te navigeren. Selecteer de kaart in de app om de dierenkaarten in de buurt te ontdekken. Als je binnen 50 meter van zo'n locatie komt, wordt de dierenkaart automatisch toegevoegd aan je verzameling. Zo kun je gericht op zoek naar dierenkaarten om je verzameling compleet te maken. Maar wat doe je met de dierenkaarten die je dubbel hebt...

Verzamel dierenkaarten door te wandelen
Je kunt dierenkaarten verzamelen door een stukje te wandelen bij jou in de buurt. Voor elke kilometer die je loopt ontvang je een willekeurige dierenkaart. Tijdens het wandelen gaat je scherm op zwart, want we willen dat je goed oplet in het verkeer. Dagelijks kun je zo 5 extra kaarten verdienen. Zo is je verzameling sneller compleet!

Dierenkaarten opwaarderen
Als je dubbele kaarten verzamelt kun je die gebruiken om de dierenkaart op te waarderen. Zo kun je elke kaart uiteindelijk tot 5 sterren upgraden. Veel plezier met dierenkaarten verzamelen!

Perfect Earth

Turfmarkt 28
2011 CB Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Met korting naar World of Dinos

Met korting naar World of Dinos

De SugarFactory in Halfweg wordt deze zomer overgenomen door een grote kudde dino's! Met de code HAARLEM-KIDSPROOF24 kun jij naar deze coole expo!

Gebruik de code!