Snowworld AmsterdamTerug naar het overzicht

Bij Snowworld Amsterdam ga je helemaal uit je dak in echte sneeuw!
Skiën kan al vanaf 3 jaar bij de MiniClub. Je leert spelenderwijs de eerste beginselen van het skiën. Het is dus een voorbereiding op de eerste skilessen. Deze cursus duurt 3 weken, één les per week. 

Op diverse momenten worden er ook proeflessen aangeboden voor beginners. Dit is in groepen, vanaf 4 jaar. Kijk voor de actuele data op de website. 

Wil je liever leren snowboarden? Of ben je al ervaren en wil je een stapje verder door te leren freestylen. Ook dit is mogelijk.

Of wil je van skiën of snowboarden je sport maken? Meld je dan aan voor de Club SnowWorld Amsterdam!

In de zomer organiseert SnowWorld Amsterdam de Super Coole Kids&Teensweken en de Sup Sunny Friday. In de winter zijn er gezellige Kidsdagen. En wow, wat gaaf; je kunt ook je kinderfeestje in de sneeuw vieren!

Kijk voor meer info, prijzen en data op de website, klik door via de roze button.

Snowworld Amsterdam

Heuvelweg 6-8
1981 LV Velsen-Zuid
Openingstijden Zie de website. Prijs 1 uur pistetoegang, €17,95 tot 12 jaar, zie website voor overige tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!