Speeltuin FloragaardeTerug naar het overzicht

Een geweldige speeltuin in de Haarlemse Leidsevaartbuurt met toffe activiteiten en verhuur voor feestjes

Speeltuin voor jonge en oudere kinderen

Speeltuin Floragaarde heeft een deel van de speeltuin speciaal ingericht voor kleine kinderen zodat ze veilig kunnen spelen. Er zijn meerdere klimtoestellen die voor kinderen tot 6 jaar veel uitdagingen bieden. Ook aan de ouders is gedacht, voor hen zijn er veel bankjes en picknicktafels.

Maar ook door oudere kinderen wordt Floragaarde druk bezocht. Er is een basketbalveld en je kunt met skates en skateboards je grenzen verleggen. Natuurlijk zijn er ook voor oudere kinderen speeltoestellen zoals schommels, klimmogelijkheden en zelfs een kabelbaan.


Activiteiten in de speeltuin

Regelmatig organiseert de speeltuin leuke workshops en activiteiten. Houd daarvoor onze uitagenda of de activiteitenkalender van de speeltuin in de gaten!

Zaalhuur voor je verjaardag of kinderfeestje!

Heb je iets te vieren en doe je dat liever niet thuis? De binnenruimte van de speeltuin is te huur voor feestjes voor de allerkleinsten tot en met kinderen uit groep 8. Er hoort een buitenruimte bij die je exclusief kunt gebruiken, daarnaast is het gebruik van de speeltuin natuurlijk inbegrepen maar daar kunnen ook andere kinderen spelen.

Ga voor meer informatie en het volledige activiteitenoverzicht naar de website van de speeltuin!

Speeltuin Floragaarde

Van Oosten de Bruijnstraat 62
2014 VS Haarlem
Openingstijden

Speeltuin Floragaarde is elke dag vrij toegankelijk van vanaf 9 uur tot zonsondergang.

De toezichthouder is op enkele dagen per week aanwezig
Als de toezichthouder er is, kun je koffie, thee, limonade, ijs, snoep en koek kopen en dan is de kabelbaan ook te gebruiken.

 

Prijs Toegang is gratis, verhuurtarieven vind je op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Great Christmas Circus

Great Christmas Circus

Boek met de hoogste KIDSPROOF KORTING je kaartjes voor het sfeervolle en spectaculaire KERSTCIRCUS in Beverwijk! Het is de ultieme show voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie.

Gebruik deze link voor kortingskaarten!