• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwembad de HeerenduinenTerug naar het overzicht

Recreatief zwemmen, ouder-kind zwemmen, kinderfeestjes vieren; het kan bij sit zwembad in IJmuiden!
Dit zwembad in IJmuiden heeft een recreatiebad, Hot-whirlpool van 35° C, peuterbad met glijbaan, wildwaterkreek, bruisbanken, waterval en interactieve glijbaan. 

Zwemlessen? Ook dat kan bij Zwembad de Heerenduinen! Haal je A-diploma volgens het 6-stappenmodel. Meer informatie hierover vind je op de website. B- en C-diploma halen is ook mogelijk!


Zwembad met interactieve glijbaan sensatie, de iSlide.

Glij zo snel mogelijk naar beneden, nog even lachen voor je uit de glijbaan komt en bekijk je eigen actiefoto op het scherm in de zaal!! 
 Op het scherm beneden bij de glijbaan kan je zien hoe snel je naar beneden bent gegleden en je foto wordt getoond. Via een tablet bij het recreatiebad kan je de foto naar jezelf e-mailen en/of plaatsen op social media. De foto’s bevinden zich niet op internet en blijven maximaal 1 dag beschikbaar om te mailen. Buiten dat je de tijdregistratie neer kan zetten is het ook mogelijk om verschillende lichteffecten toe te passen zoals bijvoorbeeld sunrise, disco, army of rainbow.


Discozwemmen in IJmuiden

In de periode september t/m mei wordt er in het recreatiebad een aantal keren discozwemmen georganiseerd voor de jeugd van 6 t/m 14 jaar.
Dansen op muziek van de DJ, met daarbij ook de nodige licht- en lasereffecten.


Je kunt bij zwembad de Heerenduinen ook terecht voor een kinderfeestje!

Klik via de roze button door naar de website voor meer info.

Zwembad de Heerenduinen

Heerenduinweg 6
1971 JE IJmuiden
Openingstijden Zie de website voor de actuele openingstijden. Prijs Standaard entree los €4,60 voor jeugd, €5,10 voor volwassenen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!