LAM museumTerug naar het overzicht

Een foodart museum bomvol internationale topstukken, een unieke ervaring voor alle leeftijden!
Het LAM is hét foodart museum in de wereld. Bomvol internationale topstukken. Het LAM is vooral ook een innovatief en persoonlijk museum dat je anders laat kijken. Leuk voor echt álle leeftijden!

Alle kunstwerken hebben iets ze iets te maken met wat jij dagelijks doet en waaraan je dagelijks denkt: eten, drinken en winkelen.

Foodart, wat kun je je daarbij voorstellen?
Denk aan een gigantische porseleinen installatie van een jaar lang eten en drinken, een jonge moeder met baby en boodschappen die zo lijkt weg te lopen, een zelfportret van suikerklontjes met de magie van LEGO, een feestelijk diner dat uit de hand dreigt te lopen en een drie meter lange tros beschimmelde druiven van fonkelende edelstenen en kralen. En oh, dat bewegende stilleven mag je ook zeker niet missen. Helemaal als je wel wat instant mindfulness kunt gebruiken!

Speurtocht
De speurtochten zijn kunstwerkjes opzich en geschikt voor alle leeftijden: kennis van kunst en leeftijd zijn niet relevant. Een scherpe blik en zin om met aandacht te kijken, zijn wel cruciaal. Leuk voor het hele gezin!

Wandelen op Landgoed Keukenhof.
De dijken op- en afrennen, wegdromen bij het kasteel en op bezoek bij de kinderboerderij; het museum ligt op het mooie landgoed Keukenhof.
Voor kleine kinderen is daar ook de kaboutertocht. Via de kabouters wandel je een leuk rondje van 750 meter.

LAM

Keukenhof 14
2161 AN Lisse
Openingstijden Woensdag: 13.00 -  17.00  uur
Vrijdag: 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag & zondag: 11.00 - 17.00 uur
In de vakanties zijn extra geopend: van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Prijs Volwassenen €7,50 Kinderen €5
Je kunt ook kiezen voor gesponsord kaartje, dan word jij als bezoeker gesponsord en geniet je kosteloos van het concept. Je vindt de gesponsorde tickets gewoon tussen de reguliere kaarten.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het leukste van Juni

Het leukste van Juni

Wat doen jullie in de weekenden en op de vrije middagen in juni?
Wij hebben nog wel wat ideeën!

Lees de tips