icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Landgoed RorikTerug naar het overzicht

Biologisch landgoed in Beverwijk waar je je eigen appelboom kunt leasen!
Landgoed Rorik wordt een zelfvoorzienend restaurant, een kleinschalige camping, biologische landbouw, pluktuin, wijngaard en vogelweide. Op dit moment wordt er volop gewerkt aan de realisatie; de eerste groente komt van het land, de kippen scharrelen alvast tussen de oude fruitrassen, de contouren van de wijngaard zijn al zichtbaar, de camping is aanstaande en de wal en gracht rondom het hart van Rorik zijn gegraven.

Straks kan je bij Rorik biologisch eten uit eigen tuin, slapen in een stomp boerderij, genieten van de rust bij een knapperend haardvuur of in een hangmat aan de waterkant.

Bij Landgoed Rorik ontwikkelt een team van ondernemers een nieuw landbouw- en recreatiemodel waarin duurzaamheid, circulariteit en gemeenschapszin centraal staan. Alle functies van het land worden ingezet waarbij ecologisch beheer voorop staat. 

Lease jouw boom op Boomgaard Rorik

Voor 35 euro per jaar pluk jij de appels en/of peren van je eigen boom. Beleef jouw boom door de seizoenen heen en zie hoe knoppen bloemen worden en bloemen vruchten!

Landgoed Rorik


1948 LC Beverwijk
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!