VeerplasTerug naar het overzicht

Plezier gegarandeerd bij het zwemwater van de Veerplas in Spaarnwoude Park
De Veerplas is een meertje in de Veerpolder. Vroeger heette dit meertje ook wel het PTT meertje, dat komt door de grote zendmast van 150 meter hoog die je van veraf kunt zien. Vanaf het strandje kijk je uit op veel groen en veel riet waar veel vogels van genieten. Ook kun je vanaf je badlaken uitkijken op de markante molen De Veer. 

Ook kinderen vinden het hier geweldig. Spelen met zand en water op de zandstrandjes is voor jong en oud even lekker ontspannen. Ook staan er speelvoorzieningen zoals een glijbaan en klimtoestel. De strandjes zijn een goed alternatief voor de kust: dicht bij de stad, in een groene omgeving. 

Bij het Veerkwartier staat de koffie klaar, en natuurlijk meer. Ook voor een heerlijke lunch of diner staat de keukenbrigade garant. Wist je dat ze bij het Veerkwartier allerlei activiteiten organiseren? 

In de winter mogen er ook honden het water in, in de zomer is de plas voorbehouden aan spelende kinderen. 

Let op; Check de kwalitiet van het zwemwater op zwemwater.nl, klik door via de website button!
En goed te weten: er is geen toezicht op het zwemwater! 

Spaarnwoude Park

A.Hofmanweg
2031 BL Haarlem
Openingstijden Van mei tot en met september elke dag toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Prijs Gratis toegankelijk. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Great Christmas Circus

Great Christmas Circus

Boek met de hoogste KIDSPROOF KORTING je kaartjes voor het sfeervolle en spectaculaire KERSTCIRCUS in Beverwijk! Het is de ultieme show voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie.

Gebruik deze link voor kortingskaarten!