icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Kinderspeelparadijs!Terug naar het overzicht

Een fantastisch speelparadijs voor alle ridders en jonkvrouwen tot 12 jaar!

Het Speelkasteel is een binnen- en buitenspeelparadijs van maar liefst 7.000 m² met daarbij pannenkoekenrestaurant. 

Alle jonkvrouwen en ridders van nul tot twaalf jaar kunnen zich er fantastisch vermaken in een veilige en hygiënische omgeving. 

Het Kasteel is ingedeeld voor verschillende leeftijdgroepen, zodat zowel jonge als oudere kinderen zich heerlijk kunnen vermaken en veilig kunnen spelen. 

Voor de allerkleinste kasteelbewoners is er een babybox, voor de iets grotere kasteelbewoners is er een uitdagende speelstructuur compleet met ballenbak en glijbanen. Voor de durfals het mega klimkasteel met free-fall glijbaan.

Ouders kunnen rustig in het ruime restaurant kunnen zitten terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Vanuit het restaurant hebben ze goed overzicht over hun spelende kroost. Ook in de ruim opgezette hal is het heerlijk toeven en is er goed overzicht.

In het speelkasteel is het ook mogelijk kinderfeestjes te vieren!

Klik voor meer informatie door naar de website, gebruik hiervoor de roze button!

Speelkasteel

hoofdweg 869
2131 MB Hoofddorp
Openingstijden Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.30 uur. Prijs Kind tot 1 jaar gratis, Vanaf 1 jaar €8, volwassenen €3,60, incl 1 limo, koffie of thee. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuk: Vakantielezen!

Leuk: Vakantielezen!

De Bibliotheek neemt beginnende lezers mee op een reis langs verschillende leuke opdrachten en spelletjes, met als doel de 'schat' te vinden en daarmee kans te maken op prijzen.

Ga mee op deze reis!