Kinderspeelparadijs!Terug naar het overzicht

Een fantastisch speelparadijs voor alle ridders en jonkvrouwen tot 12 jaar!

Het Speelkasteel is een binnen- en buitenspeelparadijs van maar liefst 7.000 m² met daarbij pannenkoekenrestaurant. 

Alle jonkvrouwen en ridders van nul tot twaalf jaar kunnen zich er fantastisch vermaken in een veilige en hygiënische omgeving. 

Het Kasteel is ingedeeld voor verschillende leeftijdgroepen, zodat zowel jonge als oudere kinderen zich heerlijk kunnen vermaken en veilig kunnen spelen. 

Voor de allerkleinste kasteelbewoners is er een babybox, voor de iets grotere kasteelbewoners is er een uitdagende speelstructuur compleet met ballenbak en glijbanen. Voor de durfals het mega klimkasteel met free-fall glijbaan.

Ouders kunnen rustig in het ruime restaurant kunnen zitten terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Vanuit het restaurant hebben ze goed overzicht over hun spelende kroost. Ook in de ruim opgezette hal is het heerlijk toeven en is er goed overzicht.

In het speelkasteel is het ook mogelijk kinderfeestjes te vieren!

Klik voor meer informatie door naar de website, gebruik hiervoor de roze button!

Speelkasteel

hoofdweg 869
2131 MB Hoofddorp
Openingstijden Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.30 uur. Prijs Kind tot 1 jaar gratis, Vanaf 1 jaar €8, volwassenen €3,60, incl 1 limo, koffie of thee. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Start Schaatsseizoen

Start Schaatsseizoen

De schaatsbaan gaat weer open dus kun je je ook weer opgeven voor schaatsles bij Kras sport! Lees meer over de wekelijkse lessen en de vakantiecursus.

Lees meer