FamiliepeurtochtTerug naar het overzicht

Met een 'missiekaart in de hand ontdekken jullie Haarlem met deze speurtocht van Verhaalvontuur opnieuw!
Hou je van speuren en spelen? En wil je ook nog iets leren over de geschiedenis van Oud Haarlem? Doe dan nu een Verhaalvontuur; een interactieve speurtocht voor het hele gezin!

Kraak de code
Met een echte speurkaart in de hand loop je over de Grote Markt en door de Vijfhoek. Heb jij het volgende punt gevonden? Scan dan met je telefoon of tablet de Story Codes (QR) op de unieke missiekaart.

Via een filmpje vertelt een Storyteller je een mooi verhaal over de plek waar jij staat en geeft je een spannende missie mee op zoek naar het volgende punt.

Speur de hele route af, kraak de code en win een prijs! Maar... pas op de boef ligt op de loer!

Leuk, Leerzaam en Entertainment!
Een Verhaalvontuur duurt ongeveer 1.5 uur en is geschikt voor gezinnen met kids vanaf 4 jaar. Verhaalvontuur is coronaproof want je gaat gezellig met je eigen gezelschap op pad. 

Bestel de missiekaart
De speurtocht kost €19,50 per gezin (inclusief prijsjes voor de kids) en kan besteld worden via de website. Na bestelling kun je je missiekaart ophalen bij Anne & Max.

Klik door naar de website voor meer informatie en om te bestellen!

Verhaalvontuur.nl

Zijlstraat 68
2011TP Haarlem
Prijs €19,50 incl prijsje voor kind Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lang weekend weg?

Lang weekend weg?

Hemelvaart en Pinksteren; 2 lange weekenden in korte tijd! Zin om één daarvan op mini-vakantie te gaan met het gezin? Vind dan hier je inspiratie! Logeren bij de boer, een paar dagen naar de kust of overnachten in een unieke accommodatie, hoe klinkt dat?

Boek een leuk weekend weg!