Verhaalvontuur SpeurtochtTerug naar het overzicht

NIEUW! Met een schatkaart, de 'missiekaart', ontdekken jullie op een leuke manier historisch Haarlem!
Hou je van speuren en spelen? En wil je ook nog iets leren over de geschiedenis van Oud Haarlem? Doe dan nu een Verhaalvontuur; een interactieve speurtocht voor het hele gezin!

Kraak de code
Met een echte speurkaart in de hand loop je over de Grote Markt en door de Vijfhoek. Heb jij het volgende punt gevonden? Dan kun je met je mobiele telefoon de QR-code op de kaart scannen!

Via een filmpje vertelt een Storyteller je een mooi verhaal over de plek waar jij staat en geeft je een spannende missie mee op zoek naar het volgende punt.

Speur de hele route af, kraak de code en win een prijs! Maar... pas op de boef ligt op de loer!

Leuk, Leerzaam en Entertainment!
Een Verhaalvontuur duurt ongeveer 1.5 uur en is geschikt voor gezinnen met kids vanaf 4 jaar. Verhaalvontuur is coronaproof want je gaat gezellig met je eigen gezelschap op pad. 

Bestel de missiekaart
De speurtocht kost €17,50 per gezin (inclusief prijsjes voor de kids) en kan besteld worden via de website. Na bestelling kun je je missiekaart ophalen bij Anne & Max (ook tijdens lockdown geopend) of je kunt 'm laten opsturen.

Klik door naar de website voor meer informatie en om te bestellen!

Verhaalvontuur.nl


Haarlem
Prijs €17,50 incl prijsje voor kind Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vind je inspiratie

Vind je inspiratie

Langzaam maar zeker beginnen de Uitagenda en de 'Eropuit' pagina's zich weer te vullen met uitjes die weer kunnen, maar het is helaas nog niet hoe we het graag zien... Blijf óók onze blogs checken voor tips en activiteiten met je kids!

Naar de blogs