Zwembad de VosseTerug naar het overzicht

Zoek verkoeling in het grote buitenbad van Sportcentrum de Vosse in Hillegom
Zwembad De Vosse in Hillegom is een unieke locatie gelegen in het hart van de Bollenstreek.


Buitenzwembad met glijbaan en waterspeeltuin

Het buitenbad is onderdeel van Sportcentrum De Vosse. Het bestaat uit een verwarmd wedstrijdbad, recreatiebad (30x40m), glijbaan en waterspeeltuin en behoort tot de mooiste buitenzwembaden van Nederland. Er is veel groen en een mooie ligweide waar je heerlijk kunt zonnen of een partijtje volleybal of badminton kunt spelen.

Het wedstrijdbad is 50 meter en voorzien van een grote en een kleine duikplank.
Voor de kinderen is er een speeleiland op de ligweide en de allerkleinsten kun je veilig laten spelen in de waterspeeltuin. De waterspeeltuin is volledig afgebakend door middel van een hek, zodat de kleintjes niet zomaar naar de diepere baden kunnen lopen.

Er is voor het zwembad een groot gratis parkeerterrein. Kortom, Zwembad De Vosse is een prima gelegenheid voor een gezellig dagje uit met het hele gezin!

Leuk en handig; klik door naar de website om live beelden te zien via de webcam! Kun je mooi zien hoe druk het is!

Sportcentrum De Vosse

Vosselaan 152
2181 CD Hillegom
Openingstijden Open van  28 april t/m 16 september, check de website voor tijden Prijs Losse toegang €5,30 10+1 rittenkaart €53 niet persoonsgebonden 16+ abonnement €129 Jeugd abonnement €62,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Palènpa Park weer open

Palènpa Park weer open

Het leukste huttenbouwdorp is weer open! Kom je gauw een mooie hut maken? Super leuk voor een uitje met gezin of een origineel kinderfeestje.

Reserveer je kavel!