• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Goochelen!Terug naar het overzicht

Beleef een magische verjaardag met een show of workshop van goochelaar Matthias!
Magische voorstelling
Het publiek is assistent in de voorstelling van 45 minuten, die voor zowel kleine als grotere groepen geschikt is. Kids vanaf 4 jaar gaan op een magisch avontuur!
De kindervoorstelling goochelen is een interactieve kindervoorstelling vol verbazingwekkende goocheltrucs en een goede dosis humor.

Als extra optie is het mogelijk om de voorstelling feestelijk af te sluiten met ballondieren. 

De Magische Verjaardag is een leuk en uitdagend programma van 60 minuten, speciaal voor kinderen in de leeftijd 7 tot 12 jaar. In de workshop leren de kinderen zelf goochelen met behulp van eenvoudige attributen. Na de workshop volgt een pauze van ongeveer tien minuten. Daarna verzorgt Matthias nog een kindergoochelvoorstelling van 30 minuten. Het programma duurt in totaal ongeveer 1 uur en 45 minuten.
Bij de workshop is al het materiaal inbegrepen, dit mogen de kinderen na de workshop mee naar huis nemen. De enige voorbereiding die je hoeft te treffen is dat de kinderen aan een tafel kunnen zitten. De workshop en voorstelling passen in een gewone huiskamer.

Klik voor meer informatie door naar de website, of mail of bel direct! 

Tip; Beyond Magic verzorgt ook met regelmaat leuke voorstellingen in theater Elswout. Houd daarvoor onze uitagenda in de gaten!
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!