• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Partijtje op de boerderijTerug naar het overzicht

Een onvergetelijk partijtje op Boerderij Koningshoeve! Werken, spelletjes en koken boven een kampvuur!
Trek een overall aan en ga aan het werk tijdens je boerderijfeestje in de koeienstal, onder begeleiding van de boerin ontdek je de boerderij..

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je hier hooi voeren aan de stier, boxen opstrooien, aanvegen en voor de dapperen onder jullie; poep scheppen, Schapen bix geven, de mini pony’s Duc&Dieuwertje poetsen, Klaartje nep koe melken, de koeien op een lekker hapje trakteren, eitjes rapen, konijnen en de mini-ezel Catootje knuffelen.

Vier je je feestje in februari of maart, dan kun je dit ook doen tussen de lammetjes!

Uiteraard is er ook een moment om te spelen in het stro of misschien is er wel tijd om een Oud Hollands spelletje te spelen, zoals zaklopen, touwtrekken, etc.

Bij een boerderijfeestje van 3 uur kun je bij goed weer gebruik maken van de vuurplaats, zo kun je je eigen pannenkoek bakken of een marshmallow warmen!

Kijk hier alvast hoe superleuk een feestje kan zijn bij Boerderij Koningshoeve:


Kijk voor meer informatie of om een onvergetelijk kinderfeestje aan te vragen via de roze (web)site button.

Boerderij Koningshoeve

Kerkweg 33
2064 KS Spaarnwoude
Openingstijden De kinderfeestjes kunnen 7 dagen in de week gegeven worden. Het overdekte erf biedt ook met slecht weer voldoende ruimte! Prijs 2 uur: 125,00 / 2,5 uur: 150,00 / 3 uur: 175,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!