Feestje op de boerderijTerug naar het overzicht

Ook leuk in de winter; een superleuk doe-het-zelf-feestje op Boerderij Zorgvrij in Spaarnwoude!

Het verjaardagspartijtje “Feestvarken” is een zogenaamd Doe-het-zelf feestje: je begeleid het zelf en krijgt de benodigde uitleg en materialen.

De kinderen doen eerst een overall aan en boeren zakdoek om. Vervolgens krijg je de sleutel van de roze varkenskar. Hierin zitten 15 opdracht-kaarten waaruit zelf een keuze gemaakt kan worden. Er zijn  roze kaarten en gele kaarten. De opdrachten op de roze kaarten hebben direct met de dieren te maken, bijvoorbeeld de koeien een koek voeren of de geiten borstelen. De gele kaarten zijn leuke, actieve spelletjes in en rond de stallen. Alle benodigdheden voor de opdrachten zitten in de kar.

Na elke goed uitgevoerde opdracht krijgen de kinderen van u een puzzelstukje. Wanneer ze na afloop de complete puzzel laten zien bij de informatiebalie krijgen ze daar een lekker…. Mmmm! 

Praktische zaken op een rijtje

Maximaal 10 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar.

Zorg dat de kinderen oude schoenen of laarzen aan hebben, want die kunnen vies worden.

Je kunt het feestje naar eigen inzicht indelen. Rekening houden met de wensen van de kinderen, zoals eerst cadeautjes uitpakken of tussendoor spelen in Het Spinnenbos, is daardoor geen probleem.

In de winterperiode is het extra leuk om je feestje op de boerderij te vieren, want dan staan de koeien op stal. 

Reserveren

Bel met de informatiebalie van Zorgvrij. Weet je het nog niet zeker maar wil je wel alvast een datum prikken? Dan kun je altijd één optie nemen. 

Boerderij Zorgvrij

Genieweg 50
1981 LN Velsen Zuid
Openingstijden Je kunt reserveren voor:
zaterdag of zondag vanaf 10:30 uur of 13.30 uur
woensdag- of vrijdagmiddag vanaf 13.30 uur. Het geheel duurt ongeveer 2,5 uur.
Prijs € 81,50 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen

Bibliotheek Zuid-Kennemerland heeft óók nu gezorgd voor een leuke invulling van De Nationale Voorleesdagen. Natuurlijk staat 'Coco' centraal. Kijk, luister, lees en doe mee!

Naar de activiteiten