Klimfeestje bij de KlimmuurTerug naar het overzicht

Geef een super spannend en leuk feestje bij de Klimmuur. Klim samen de hoogte in tot wel 16 m!
Samen met je ouders en andere begeleiders krijg je eerst instructie over het klimmen bij de klimmuur en vooral hoe je dat veilig kunt doen.

Daarna gaan jij en je vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingstocht de hal in. Op allerlei wanddelen klimmen jullie tot wel 16 meter hoog. Super spannend! Durf jij de uitdaging aan?

Na het klimmen is het tijd om bij te komen van de inspanning. Gelukkig staat er een tafel met pannenkoeken en limonade klaar! Als afsluiting van het feestje krijgen jullie nog een diploma mee als bewijs van de top-prestaties!

Een kinderfeestje kost €21,50 per kind (inclusief instructie, zekeringsmateriaal en het klimmen. Ook de pannenkoeken, limonade en diploma zijn dan inbegrepen). Zonder extra's is het feestje €18 per kind.

Belangrijk om te weten: per 2 à 3 kinderen dient er één volwassene mee te komen (deze hoeven niet te betalen) om te zekeren.  Klik via de roze website button door voor meer informatie over de Klimmuur.

De Klimmuur

Spaarndamseweg 120B
2021 KA Haarlem
Openingstijden Kinderfeestjes worden gevierd op maandag tot en met zaterdag. Prijs Kinderfeestje inclusief pannenkoeken €21.50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beweegkamp in de zomer

Beweegkamp in de zomer

Een gevarieerd programma waarbij alle populaire sporten, maar óók nieuwe 'trend' sporten aan bod komen. De Sport5Daagse is een fantastisch zomerkamp van Sportfever voor sportieve kinderen!

Lees meer