Pole of Swing PartyTerug naar het overzicht

Kinderen zijn van nature acrobaatjes; vier een Kidz Pole of Kids Swing feestje!

Kidz Pole Party

De kinderen krijgen eerst een leuke warming-up op lekkere opzwepende muziek, met veel dansen en springen. Daarna leren ze op een speelse manier diverse trucjes in de paal. Leuke draaien en zwaaien, klimmen in de paal en natuurlijk op z’n kop! Tussendoor worden er ook gekke spelletjes gedaan met de paal. Alles onder goede begeleiding en met opvangmatten. In de pauze is er limonade en wat lekkers en aan het einde van de party wordt er een groepsfoto gemaakt en krijgt de jarige job een cadeautje mee naar huis.

Kidz Swing party

Yogaswing maar dan op een speelse manier. Lekker vliegen, schommelen, op de kop, gekke trucjes met de swing, handstanden en veel leuke spelletjes. In de pauze is er limonade en wat lekkers en aan het einde van de party wordt er een groepsfoto gemaakt en krijgt de jarige job een cadeautje mee naar huis.

Leuk feestje voor kinderen vanaf 5 jaar.

Voor info en reserveren klik je via de roze button door naar de website!

Elisa Jo

Energieplein 1
2031 TC Haarlem
Prijs V/A €100 voor 1,5 uur, 6 tot 15 kinderen Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familie Zomer Zondagen in Caprera

Familie Zomer Zondagen in Caprera

Wát een tof programma hebben Openluchttheater Caprera en Schuur Haarlem samen gemaakt! Élke week is er iets leuks te zien en te beleven op het podium van Klein Caprera en in het omliggende wandelbos in Bloemendaal.

Bekijk het programma