Beweegfeest Scopo AtleticoTerug naar het overzicht

Ben je sportief, en je vriendjes en vriendinnetjes ook? Regel een beweegfeestje in de gymzaal of buiten!
Beweegfeestje bij Scopo Atletico!

Bij Scopo Atletico kun je voor jouw jarige job een feestje samenstellen naar eigen wensen. Precies zoals jij het wilt. Jij geeft aan hoe jouw Beweegfeestje eruit moet zien, zij doen de rest. Lekker makkelijk toch? 

Kies jouw feestlocatie
Kies voor het beweegfeestje een locatie in de buurt. Momenteel kan je kiezen uit verschillende buiten- en binnenlocaties. Heb je zelf nog een andere locatie op het oog? Laat het weten!

Kies een dag en tijdsblok
Kies dag en tijdstip en bepaal de tijdsduur van het feestje.

Stel het beweegfeestje samen!
Kies zelf welke sporten en of spellen jullie willen doen. Populaire sporten voor binnen in de gymzaal zijn bijvoorbeeld apenkooien, lasergamen, voetballen, 'scopo games' en dansen. Voor buiten zijn de volgende sporten erg populair; Buiten: Lasergame, jachtseizoen, levend stratego, voetballen of 'scopo games'. Check op de website de complete lijst van sporten en spellen die worden aangeboden!

Kies de consumpties
Er bestaat de mogelijkheid om het feestje uit te breiden met een gezonde fruitshoot tussendoor. Daarnaast kan het feestje uitgebreid worden met een limonadetafel.

Het Beweegfeestje is nu tot in de puntjes verzorgd, tijd om te boeken! 

Klik door naar de website om te reserveren of neem contact op om meer info te vragen!

Scopo Atletico


Haarlem
Openingstijden In overleg Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lang weekend weg?

Lang weekend weg?

Hemelvaart en Pinksteren; 2 lange weekenden in korte tijd! Zin om één daarvan op mini-vakantie te gaan met het gezin? Vind dan hier je inspiratie! Logeren bij de boer, een paar dagen naar de kust of overnachten in een unieke accommodatie, hoe klinkt dat?

Boek een leuk weekend weg!