• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Jarige Job VerjaardagsboxTerug naar het overzicht

Kinderen die zijn aangemeld bij de Speelgoedbank krijgen een verjaardagsbox als ze jarig zijn
Speelgoedbank Haarlem heeft een leuke samenwerking met Stichting Jarige Job!
Ieder kind verdient een leuke verjaardag, met een lekkere traktatie en cadeautjes.

Verjaardagsbox

Alle kinderen die bij de Speelgoedbank zijn aangemeld kunnen een Jarige Job verjaardagsbox krijgen wanneer ze jarig zijn. Hierin vinden zij onder andere cadeautjes, snoepgoed voor klasgenoten en leraren om te trakteren, alles voor het bakken van een verjaardagstaart en slingers en ballonnen om er ook thuis een echt verjaardagsfeest van te maken!

Stichting jarige Job
In Nederland vieren 61.000 kinderen hun verjaardag niet! Stichting Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert deze kinderen op een leuke verjaardag. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox ter waarde van € 35,-. Stichting Jarige Job is landelijk actief en werkt samen met maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor de meest kwetsbare kinderen van de Nederlandse samenleving.

Speelgoedbank Haarlem
De Speelgoedbank maakt jaarlijks méér dan 1500 kinderen blij met duurzaam speelgoed dat wordt gedoneerd. Bewuste ouders en grootouders kunnen gebruikt speelgoed kopen en kinderen van ouders met een HaarlemPas mogen voor €5 per maand speelgoed uitzoeken als zij lid worden van de Speelgoedbank. Natuurlijk zijn ze ook erg blij met speelgoed dat ze ontvangen van ouders die hun kasten opruimen. 

Wil jij weten hoe jij je gezin kunt aanmelden voor de Speelgoedbank of hoe je de Speelgoedbank kunt helpen? Klik via de websitebutton door naar de site van de Speelgoedbank!

Speelgoedbank Haarlem

Gedempte Herensingel 4
2032 NS Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Met korting naar World of Dinos

Met korting naar World of Dinos

De SugarFactory in Halfweg wordt deze zomer overgenomen door een grote kudde dino's! Met de code HAARLEM-KIDSPROOF24 kun jij naar deze coole expo!

Gebruik de code!