Sportief themafeestjeTerug naar het overzicht

Harry Potter, Wie is de verrader, lasergame, expeditie Sportfever en meer; gave sportieve feestjes!
Jarig? Nodig je vriendjes uit; vier een sportfeest, in thema, bij jou in de buurt! Sportfever verzorgt de organisatie en locatie op maat!
Voor kinderen vanaf 4 jaar heeft Sportfever verschillende thema’s en programma’s beschikbaar.

In de herfst en winterperiode wijken ze uit naar gymzalen in de gemeente Haarlem, Zandvoort, Velsen, Bloemendaal en Haarlemmermeer of Amsterdam. In de zomer is Sportfever buiten op het strand of in parken te vinden.

Multisport kinderfeestje

Het multisportpartijtje is een combinatie van sport en spel. Hierdoor is het voor alle kinderen een leuk feest. Bijv. sporten als voetbal, basketbal, korfbal, hockey, softbal, honkbal en volleybal. Maar ook spellen als vlaggenroof, levend stratego, douanespel, trefbal, ringhockey, boer en boerin, 3 is teveel, iemand is hem niemand is hem. Heel geschikt om met een hele klas te doen!

Themafeestjes

Sportfever verzint ook de leukste thema-kinderfeestjes:
Expeditie Sportfever: Dit partijtje zit vol avonturen voor kinderen van 4+ en speciaal samengesteld in de belevingswereld. Rennen, springen, klauteren en spelletjes spelen. Alle grondvormen van het bewegen komen aanbod. Een supergaaf en origineel sportpartijtje!
Harry's toverfeest: Sportfever verwerkt zwerkbal, toverspreuken en Hocus- Pocus avonturen in een sportief kinderfeestje dat je met groepen vanaf 10 kinderen kunt doen. In de zomer is het feest lekker buiten, op het strand of in een park in en om Haarlem. In de winter wordt uitgeweken naar gymzalen.
Lasergame: Met Light Battle Active speelgoedpistolen kunnen spelers vanaf 7 jaar de echte lasergame sensatie beleven.
Indoor en outdoor lasergamen is al mogelijk vanaf 10 spelers, maar hoe meer spelers er meedoen, hoe leuker het wordt. Speel het ‘Knock-out spel’, ‘Team tegen Team’ of ‘Verover de vlag’.
Wie is de verrader? In dit avontuurlijke spel krijgen de spelers de opdracht een geheim op te lossen. ??Alleen door goed samen te werken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen. Dat lukt niet zomaar, want één van jullie is de verrader en die probeert het spel te saboteren. 

Klik door naar de website voor meer informatie!

Sportfever

Sportweg 8A
2024 CN Haarlem
Openingstijden De partijtjes worden georganiseerd op woensdag en vrijdagmiddag van 13.00 tot 18.00. En in overleg op zaterdag. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!