• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

VerkleedwereldTerug naar het overzicht

Huur prachtige verkleedkostuums en of thema- feestkisten
Wat is er mooier voor een kind dan die ene dag per jaar in het middelpunt van de belangstelling te staan? En dat je al je vriendjes mag uitnodigen om samen een feestje te bouwen? Met deze themakisten wordt het helemaal een dag om niet te vergeten! Naast de themakisten is het ook mogelijk om kostuums los te huren, of boek een themakist met een compleet verzorgd feestje op maat.

Verkleedkleding
In een themakist vind je 10 kostuums. Je kunt selecteren op leeftijdscategorie en thema. Of de kids nu kabouters, astronauten, circusartiesten of piraten willen zijn, het is er allemaal, en meer!

Wil je voor een bepaalde gelegenheid 1 los verkleedkostuum huren? Dat kan uiteraard ook!

Een compleet verzorgd partijtje thuis
Wil je een kinderpartijtje geheel laten verzorgen rondom een bepaald thema? Dat kan ook! Roos komt bij je thuis met alle benodigdheden en gaat met de kids knutselen en voorlezen, een voorstelling maken of een sportactiviteit doen.

Bekijk de website voor alle thema's en mogelijkheden, of neem contact op per mail of telefoon

Verkleedwereld.nl


Haarlem
Prijs Kist met 10 kostuums €75 per dag, themakist in combinatie met verzorgd partijtje €130 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!