icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

LEGO FeestjeTerug naar het overzicht

Daag je vriend(innet)jes uit met een LEGO® partijtje thuis met de 'Young Engineers- kit'!
De e²® verjaardagsfeestjes van Young Engineers bieden je kind en de vriendjes en vriendinnetjes de gelegenheid om een supertof LEGO® model te bouwen. Zodra het model eenmaal gebouwd is, is het natuurlijk nog leuker om ermee te spelen!

Je kunt een van deze gemotoriseerde modellen maken;
- Een raceauto
- Zweefmolen
- Lopende band
- Tol lanceerder

Na het uitpakken van kadootjes en eten van taart (niet inbegerpen) krijgen alle kinderen een 'Young Engineers kit', waarmee iedere gast zal zijn of haar eigen LEGO® model kan bouwen. na het bouwen kan het model waar nodig worden verbeterd en daarna mag er natuurlijk mee gespeeld worden! 

Het partijtje duurt 90 of 120 minuten. Young Engineers specialiseert zich in het organiseren van speciale evenementen, geheel aangepast aan jouw behoeften! Elk feestje kan op maat gemaakt worden, voor elke leeftijd en voor elke gewenste hoeveelheid gasten.

--- NIEUW!--- Programmeerfeestje --- NIEUW!---
Bouwen met LEGO®, en ermee spelen. Maar niet zomaar spelen! Jouw model kan straks bewegen doordat jij het hebt geprogrammeerd. Met een tablet laat jij je robot doen wat je wilt! Tijdens het feestje, dat bij jou thuis plaatsvindt, krijgt ieder kind een eigen Young Engineers kit om die dag te gebruiken, dus iedere gast zal zijn of haar eigen LEGO® model kunnen bouwen.

Neem contact op via mail of telefoon voor meer info, of klik door naar de website om je feestje aan te vragen!

Young Engineers Haarlem


Haarlem
Prijs 90 minuten met 10 kinderen kost €175, 120 minuten kost €195
Programmeerfeestje 90 minuten met 10 kinderen voor €195
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen

Bibliotheek Zuid-Kennemerland heeft óók nu gezorgd voor een leuke invulling van De Nationale Voorleesdagen. Natuurlijk staat 'Coco' centraal. Kijk, luister, lees en doe mee!

Naar de activiteiten