Haal je Bosw8tersdiplomaTerug naar het overzicht

Bij de Bosw8ter draait alles om natuurbeleving!
Kies voor je kinderfeestje uit onderstaande mogelijkheden. Je kunt met wel 20 kinderen komen! Eten en drinken voor onderweg mag je zelf meenemen. De feestjes worden op verschillende locaties gegeven waar je een arrangement mee kunt verzorgen, onder andere bij Pannenkoekenrestaurant Dune bij de Amsterdamse Waterleidingduinen of bij Brasserie de Smaeckkamer in Beverwijk.

Juniorbosw8er

Op stap met de bosw8er ga je de natuur ontdekken op een leuke en speelse manier. Onderzoek afhankelijk van het seizoen planten, diersporen, paddenstoelen etc. Is er een boom dan klim je erin, zijn er plassen, dan loop je er door heen. En als er een sloot is springen je er over! (met hulp! ) Na afloop ontvangen de kinderen een Juniorbosw8erdiploma!

De verhalenstok
Al wandelend gaan jullie op zoek naar een passende stok. Daarnaast verzamel je alles wat leuk is en wat boeit. Terug uit het bos ga je de stok versieren met de gevonden spullen en zo heb je voor thuis een prachtig natuurbelevingsverhaal.

Ik zie, ik zie….ik zie jou niet!
Een heerlijke natuurbeleving voor kinderen vanaf 6 jaar die volledig in het teken staat van camouflage. Kinderen leren waarom, hoe en welke dieren erg goed zijn in camoufleren. En ja, logischerwijs ga je dat nadoen! Nu maar hopen dat de ouders/verzorgers de kinderen kunnen vinden. Want wat zijn ze goed gecamoufleerd!

Over leven en overleven
Stel je bent verdwaald, je hebt geen mobiel en je weet dat het zeer snel donker gaat worden. Je zal dus de nacht moeten doorbrengen in het bos. Maar hoe zorg je er dan voor dat je veilig bent en warm blijft? Het wordt een race tegen de ‘klok’ Een spannend avontuur met een leerzaam karakter en hardwerkende kinderen.

Bosw8ter


Prijs 1,5 tot 2 uur €125 max 20 kinderen
2 tot 2,5 uur €150 max 20 kinderen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips